3000 m2 showroom

Afspil filmen

VELKOMMEN TIL BAD & FLISER

Plads til alle siden 2006

Hos Bad & Fliser tændte vi for alle kontakterne og rettede en sidste gang på tøjet, inden vi tog imod de første kunder i butikken i Slagelse i 2006. Med Benjamin Graversen i spidsen rykkede lokalerne til Amager i 2009, i 2016 fulgte det 3000 kvadratmeter store showroom i Glostrup.

Det nyeste skud på stammen er at butikken på Amager er rykket ind ved rådhuspladsen, hvor butikken i to plan fordelt på 600 kvadratmeter åbnede dørene i januar 2019.

Her er der tid og plads til alle. Familiens mindste kan trygt slå sig ned i vores nyindrettet børnelounge, hvor der er rig mulighed for sjov og leg, imens mor og far har mulighed for at gå på opdagelse og tage beslutninger. Hele familien er velkommen.

Vi gør os umage

For Benjamin Graversen lå det i kortene. Med en naturlig interesse for boligindretning og en god ven, som allerede havde slået sine folder i branchen, greb iværksætteren bolden, fordi der for ham var et behov. Et behov for at kunne finde inspiration til indretningen af sit badeværelse med små miljøer og fliser til alle formål i en inspirerende butik med et imødekommende og professionelt personale.

Benjamin Graversen har i dag åbnet en nicheforretning, hvor kvalitet, udtryk og design går hånd i hånd, og hvor alle ønsker og drømme bliver opfyldt. Det stræber vi i hvert fald efter hver eneste dag hos Bad & Fliser, når vi giver dig en personlig rådgivning i butikken, eller når vores indretningskonsulent kommer på besøg hos dig, bidrager med nye løsninger eller alternativer til din eksisterende indretning. Efterfølgende inviterer vi dig til en grundig opfølgning på tegnestuen hos os, hvor I sammen kan gå rundt i vores udstilling i ro og mag, inden du modtager et forslag i form af en 3D-tegning. Læs mere her.

Den gode oplevelse i fokus

Ingen opgaver er for store til os. Vi klæder vores kunder på, går i dybden, inspirerer, assisterer og skaber tillid. For Benjamin Graversen er den gode oplevelse i fokus. Du skal som kunde føle dig i gode hænder og kunne læne dig trygt tilbage, når du er på besøg hos os.

Til dit nye badeværelse sørger vi for at levere hele pakken med unikke, medium/highend-produkter, som kun forhandles hos Bad & Fliser. Vi sælger ikke standardvarer, men tager udgangspunkt i et personligt og velovervejet sortiment, der følger tidens nyeste trends og tendenser indenfor farver og materialer. Ingen badeværelser er ens, og det skal de ikke være. Det har vi en forståelse for, og derfor holder vi af det, vi laver.ÅBENT I DAG til 17.30

Man-fre 09.00 – 17.30
Lørdag 09.00 - 14.00


Glostrup

Ejby Industrivej 42
2600 Glostrup


City

H.C. Andersens Boulevard 5A
1553 København V

KIG INDENFOR


Tag en rundtur i vores 3000 m2 store showroom i Glostrup

Find inspiration til dit nye byggeprojekt
Hos Bad & Fliser finder du alt under et tag - vi fører fliser, sanitet, armaturer og baderumsmøbler.

Du kan også besøge vores webshop

Gå til shoppen  
2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key