Indretningskonsulent

Vi indretter med dig

At skulle i gang med at indrette et nyt badeværelse kan være en stor og besværlig opgave. Ligesom der kan være overvældende mange muligheder at jonglere rundt imellem, når du bliver spurgt om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Kender du det? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Bad og Fliser sætter vi en ære i at hjælpe dig på vej i din personlige indretning. Brug tid sammen med vores erfarne indretningskonsulent, der med adskillige badeværelser på CV’et kan finde den bedste løsning i samarbejde med dig og samtidig få den visualiseret.

Vi indretter nemlig ikke for dig – men med dig.


Inspiration  

Sådan når vi sammen målet:

  1. Ring til os hos Bad og Fliser på 3283 3000 for at booke et hjemmebesøg. Du kan også sende os en mail til info@badogfliser.dk.
  2. Vores indretningskonsulent kommer hjem til dig for at lave en forventningsafstemning om behov og ønsker til farver, materialer og en generel stil på dit nye badeværelse. Under besøget bliver rummet målt op, så vi sikre os, at tallene stemmer overens med virkeligheden.
  3. Efter aftale modtager du et målfast tegningsforslag i 3D. Tegningen giver en klar fornemmelse af, hvordan dit kommende badeværelse kan se ud.
  4. Har du tilføjelser eller kommentarer til indretningskonsulentens tegning, er du velkommen til at tage kontakt, så tilpasser vi tegningen, så du får et badeværelse, som du ønsker det. Vi tilbyder nemlig en enkelt korrekturgang sammen med vores indretningspakke.
Du kan med fordel søge inspiration hos et af vores showrooms, inden du booker et møde med vores indretningskonsulent, men det er ikke et krav. Samlet indretningspakke koster kr. 1500,-

Leif Baltzer

Indretningskonsulent & baddesigner

Med flere år som producent i TV-branchen fik Leif Baltzer en dag en noget anderledes forespørgsel. Kan du designe et nyt badeværelse? Efter en tids grublen, startede research-arbejdet, opgaven blev løst, og i dag har Leif tegnet flere badeværelser, end han har tal på.

Siden 1996 er tiden i TV-verdenen blevet erstattet med en hverdag, hvor der udelukkende bliver tegnet og indrettet badeværelser, hvilket han stadig ser som en form for seværdigt TV, som han tidligere var med til at skabe.

"Ens hjem er en kulisse man lever i, hvor harmoni er det overordnede fokus" - Leif Baltzer.

Han værdsætter at kunne ændre et hjem bare en lille smule ved at indrette et helt nyt badeværelse, der passer til netop din stil og eksisterende indretning. For dét er vigtigt, understreger Leif.

Med en gennemført rød tråd til elementerne i køkkenet, farverne i stuen og møblerne i soveværelset, opnår man det bedste resultat. Skal han hjælpe dig?

KONTAKT LEIF  
2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key