• calacatta marmor

    MARMORFLISER

MARMOR

Fine fornemmelser med marmor

Som en tilbagevendende trend ser vi nok engang den fine og eksklusive marmor i den moderne og nordiske boligindretning. Senest så vi det organiske materiale i 80’erne, hvor vi måske mest forbinder den lyse marmor med et badeværelse i en sart, gullig nuance. Nu er tendensen kommet tilbage for at blive. I endnu større flader, end vi har set det tidligere – men også i flere vovede farver og mønstre.

I dag er det normalt at købe en bordplade i marmor til køkkenet eller at dekorere en hel bruseniche på badeværelset. Udover den klassiske marmor i hvid ser vi også i høj grad det grønne farvestrejf, som komplementerer den botaniske plantetrend på fineste vis.

Marmor kan på et splitsekund forvandle et rum fra at være intetsigende til at blive imponerende.

Bare et twist

Du kan lade marmor være omdrejningspunktet for badeværelsets indretning, men virker det for overvældende, så brug materialet som et dekorativt twist. Vælg et par enkelte elementer ud og gå all-in på marmortrenden. Det kunne for eksempel være håndvasken, som du valget falder på, ligesom du med fordel kan erstatte den klassiske flise i brusenichen for at tilføre rummet kant og elegance.

Tilladt at mikse

Alt er tilladt, når det er i dag kommer til at kombinere forskellige materialer på kryds og tværs. Kombinerer du for eksempel en enkelt væg i marmor med træ, får du et mere varmt og nordisk udtryk. Med ganske få midler kan du bløde den kantede og kølige marmor op ved at mikse fliser med et naturligt trælook og en farveneutral marmor.

Vov dig også gerne ud i forskellige farvevarianter af marmor for at skabe et naturligt spil. Udover den klassiske hvide og de grønne nuancer, ser vi også både brune og røde toner. Ønsker du et mere råt look, vil du opnå en nærmest New Yorker-lignende fornemmelse, hvis du sammensætter et rustikt materiale som beton med marmorets ynde.

Mad og marmor

Trænger køkkenet til et frisk pust? Marmor gør sig godt på større overflader, og derfor er det ideelt at bruge som køkkenbordplade. Især på grund af den glatte overflade – men også for at skabe en synlig kontrast til et traditionelt og tidløst køkken.

Skab en overordnet og luksuriøs stil i køkkenet ved at tilføje små strejf af messing til de lyse toner. Det kunne enten være på køkkenskabenes greb eller på armaturet ved håndvasken. Herved sikrer du dig, at rummet ikke kommer til at virke for upersonligt og klinisk

Er du interesseret i hvilket udvalg af Marmor fliser vi har på vores webshop

SE UDVALG HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key