• træflise på gulv

    TRÆFLISER

TRÆLOOK

Trælook med fordele

Træ hitter. Især i en skandinaviske boligindretning, hvor sarte og støvede farver ofte får selskab. Men hvorfor altid gå efter et massivt trægulv i eg eller ask? Prøv vores eksklusive fliser, der på fineste vis imiterer det velkendte gulv i træ, men med den keramiske flises fordele. Vælter du et glas rødvin, er gulvet nemmere at tørre over, ligesom det er mere hårdført end et typisk trægulv.

Du kan selv vælge looket på dit nye gulv. Skal det være nyt og elegant, eller skal det have et råt og slidt udtryk? Uanset hvad der passer til din indretning, er mulighederne uanet. Brug fliserne i trælook, som du oprindeligt ville have brugt et traditionelt trægulv. Du kan stadig sammensætte dem med dine boligfavoritter på kryds og tværs og opnå et misundelsesværdigt, nordisk univers.

Røgfarve giver kant

Selvom vi egentlig skal tilbage til 70’erne for at finde røgfarvede elementer i indretningen, er tendensen nu tilbage. På glas og lamper ser vi de slørede nuancer. Også på gulvet må røgfarven få sin plads i en moderne indretning i form af smukke, glaserede porcelænsfliser, der med den nyeste, digital teknologi mest af alt ligner et råt trægulv med kant. Kombiner det støvede look med en enkelt betonvæg for at skabe et ekstravagant helhedstryk eller lad dit nye gulv få selskab af detaljer i marmor, som bløder det rå udseende op.

Nogle af vores serier fås i sildebensmønster og flere forskellige mosaikker.

Den gode base

Skal du bruge et gulv med ekstraordinær træ-effekt? Med vores keramiske fliser får du trægulvets varme og flisernes praktiske fordele i et og samme køb. Med et lille strejf af struktur i overfladen på flisen, er det nærmest umuligt at se, at flisen ikke er fremstillet i træ. For at skabe bløde toner er flisen dobbeltbrændt og fås i både grå, grønne, cement, mandel, hvide, røde og beige farver. Umiddelbart kan det virke som et grænseoverskridende valg, hvis gulvet skal have et rødt eller grønt skær, men faktisk vil du opleve, at det typisk giver en god base til din indretning. Helt uden at virke forstyrrende for øjet, da møbler og boligtilbehør i forskellige træsorter mere vil komme til sin ret.

Patina med det samme

Brugt uden at være det. Sådan kan dit nye flisegulv også komme til at se ud, hvis du vælger serien ‘Select’, der bliver fremstillet af Edimax Ceramica, som er kendt for at være blandt de mest anerkendte forhandlere af keramiske fliser med natursten og imiterede trægulv. Allerede fra den spæde start har du et gulv, der oser af patina, hvilket gør gulvet ideelt i en personlig indretning med fine arvestykker, gode loppefund og gamle designklassiskere. Fliserne fås i forskellige nuancer.

Vil du høre mere omkring vores Trælook så er du velkommen til at kontakte os:

KONTAKT OS HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key