• lyse terrazzofliser i stue

    TERRAZZO FLISER

TERRAZZO

Leg med terrazzo

Terrazzogulve så vi typisk i de gamle bylejligheder, hvor man uden tøven brugte det robuste lag af cement på badeværelsets gulv med små, farvede sten af marmor, kalksten eller grus. Senere kom vinylgulvet på banen, og nu er vi tilbage ved udgangspunktet.

Terrazzo, som vi også kender fra det eksotiske Italien, er nu trendy igen i den moderne, skandinaviske boligindretning med sit legende spil. Strukturen og det dekorative mønster evner at pifte et farveneutralt badeværelse op, ligesom det kan give et levende udtryk sammen med de mange, grønne planter, som dominerer den nordiske indretning i dag.

Brug også terrazzo i boligens øvrige rum. For selvom traditionerne inviterer terrazzo indenfor på badeværelset, kan du også sagtens bruge materialet i både i køkkenet, entréen eller opholdsrummet. Kast dig også ud i at bruge terrazzo på bordplader og vægge. Kun fantasien sætter grænser.

Små stejf af terrazzo i køkkenet

Trænger køkkenet til en makeover? Med terrazzo i fliseform har du nemmere ved at tilføje materialet som mindre strejf i køkkenindretningen. Terrazzo giver karakter til et hvidt køkken, ligesom det giver dig mulighed for at lege med forskellige farver.

Opsæt det som en kort bane over bordpladen i en halv til hel meters højde, og lad dit nye terrazzo-look være omdrejningspunktet for farvevalget i den resterende indretning af køkkenet. Du kan med fordel male en enkelt væg, så du får skabt en rød tråd til farverne i fliserne.

Tre stilarter med terrazzo

Selvom terrazzo kan virke både dominerende, en smule vild og svær at sætte sammen med andre materialer, er det ikke tilfældet. Ønsker du et retroinspireret udseende, så er terrazzo ideel at sammensætte med teaktræ, bambus og rattan.

Fordelen ved materialet er også, at hvis du kombinerer det med marmor, messing og egetræ får du et mere moderne og skandinavisk udseende i din indretning. Ligesom du sagtens kan vove dig ud i at give terrazzo et råt twist med beton, metal og mørke toner.

Gør rengøringen til en leg

Når terrazzogulvet er blevet støbt og slebet, giver man det typisk en polering, hvilket skaber et elegant og eksklusivt look, men samtidig gør det også materialet ekstra slidstærkt og holdbart. Terrazzoens polering gør desuden gulvet nemmere at rengøre, ligesom et af dets kendetegn også er en smudsafvisende overflade.

Skulle dit terrazzogulv bliver træt et efter en årrække, kan det sagtens slibes ned og poleres på ny. Brug gerne natursæbe, når du skal gøre dit terrazzogulv rent. Det vil både gøre gulvet mere glansfuldt og modstandsdygtigt.

Husk også, at du med en terazzo-bordplade i køkkenet eller på badeværelset får et produkt, der gør rengøringen til en leg i hverdagen.

Du kan se et stort udvalg af vores Terrazzo fliser på vores webshop:

SE UDVALG HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key