• QTOO brusesæt

    QTOO ARMATURER

    DANSK, TIDLØST & FUNKTIONELT

QTOO

Naturen som inspirationskilde

Bag mange af de eksklusive armaturer fra Qtoo står den anerkendte designer Hans Thyge Raunkjær, som kan profilere sig af et CV, der er spækket med spændende samarbejder både i ind- og udland. Til Qtoo har Hans Thyge Raunkjær sammen med sit eget designstudie, Hans Thyge og Co., blandt andet fået idéen til serierne OTTAVO og INTERIOR. Fælles for de to produktlinjer og Hans Thyge Raunkjærs arbejde er et tidløst og funktionelt, dansk design – og for at opnå netop det, har man valgt at søge inspiration i naturen.

Hos Qtoo lader de sig især inspirere af det spektakulære, nordiske lys og dets fascinerende og rene farvespil. Ligesom der bliver trukket en rød tråd til naturens klare overflader i hvert eneste produkt, hvilket allerede resulterede i en international anerkendelse for knap ti år siden. I 2009 vandt Hans Thyge Raunkjær nemlig prisen “The Tap of The Year” overrakt af det velrenommerede, engelske magasin Wallpaper med armaturet OTTAVO.

Længere levetid

INTERIOR-serien har Hans Thyge Raunkjær udelukkende designet til Qtoo, så de er eneforhandler af både armatur og badeværelsestilbehør, som er kendetegnet ved sit udprægede, nordiske og stilrene udtryk. Ligesom serien også lever op til Qtoos allerfineste standarder om eksklusivitet, bæredygtighed og miljørigtige materialer. Især når man ser nærmere på den spirende begyndelse i processen og frem til det færdige design, der bliver monteret hos kunderne.

Hos Qtoo, som er en Frederiksberg-baseret virksomhed, er alle produkter udført med omtanke. Naturen bliver inviteret indenfor i den moderne boligindretning med et produkt fra Qtoo, som er stolte af at være forhandler af et armatur, der har en betydelig længere levetid i forhold til andre armaturer på markedet.

Et miljøvenligt stempel

Hos Qtoo er kunden i fokus, og der er kræset om hver en detalje. Af samme årsag er det også et bevidst valg at bruge rustfrit stål som det primære materiale, idet stålet lader flere fordele følge med sig. Ikke nok med at det rustfrie stål ingen overfladebehandling har, og derfor ikke kan slides på, så er det også et mere allergivenligt materiale, end man normalt oplever i armaturernes verden.

Samtidig kan det rustfrie stål genanvendes i naturen, og da mængden af nikkel og tungmetaller er reduceret, giver det helt automatisk Qtoos produkter et både grønt og meget miljøvenligt stempel. Med et armatur i rustfrit stål sikrer du dig altså både kvalitet, en grøn profil, et smukt design og en særdeles god holdbarhed på én og samme tid.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key