• Natursten - emelas travertin

    NATURSTEN FLISER

NATURSTEN

Naturen flytter ind

De seneste år har botanikken overtaget store dele af vores boligindretning. De grønne, dekorative planter er i stigende grad rykket ind sammen med flere, naturlige materialer. Den nordiske stil står for de rene og massive træsorter. Vi elsker naturen og det naturlige look, hvor ingen udtryk er ens. Det samme gør sig gældende, når den helt rette flise skal vælges til vores hjem. Om det så er til badeværelset, køkkenet, opholdsrummet, bryggerset eller entréen.

Der er ingen grænser for, hvordan og hvor vi kan bruge natursten i vores hjem for at kunne få en lille bid af naturens mirakler indenfor. Er du til marmor, skifer eller granit? Uanset hvor dit valg lander, er du med en natursten garanteret, at levetiden er lang og med enkelte behandlinger, kræver det kun en enkel og håndgribelig vedligeholdelse.

Fabelagtigt farvespil

Over flere, millioner år er de mange mineraler, metaller og forskellige aflejringer af organismer fra planter og skaldyr blevet til natursten, som vi blandt andet bruger i vores moderne indretning.

Med sine mange oprindelser fra både bjerge, stenbrud og generelle lokationer i hele verden giver det et stort udvalg, når der skal vælges former og farver. Det samme gælder for marmor, som kommer af store blokke lavet af kalksten for adskillige millioner år siden. Senere bliver blokkene omdannet til fliser, hvor det antikke marmor får en efterbehandling i store tromlemaskiner for at få det karakteristiske, glatte udtryk.

På den måde opnår du et hav af variationer, når det kommer til farver og mønstre. Og netop farverne spiller en større og større rolle i vores hjem i dag. Gerne i kombination med andre farver og forskelligartede materialer.

Alternativt er det værd at se nærmere på travertin, som er en stenart, der opstår af enten skeletter eller skaller fra levende organismer. Hos Bad og Fliser forhandler vi Travertin Classico, som er en spartlet og slebet travertin. På samme måde, som det storhittende marmor får du med Travertin Classico et særdeles populært materiale, der med sin enorme farvestruktur giver et glat og naturligt udseende.

Brug det fabelagtige farvespil på gulvet i enten køkkenet eller på badeværelset og oplev, hvordan de blanke og eksklusive materialer spiller sammen med et moderne trælook i stue og soverum.

Skifer i et materialemix

For mere end 500 millioner siden blev skifer til. Bjergarten, som fås i utallige typer og farver med flere, forskellige strukturer. Både nuancer af grøn, gul og rød er de mest kendte, når vi ser nærmere på skiferens farveskala, hvorfor du også på et splitsekund kan forandre et rum i din indretning. Opsæt for eksempel den rustikke flise på en enkelt væg i opholdsrummet for at få et råt og stramt look op mod et klassisk trægulv, boligtilbehør i marmor og nutidens farvestrålende tendenser på væggene. Ligesom du på badeværelset med fordel kan bruge skifer som blikfang.

Gennemført med granit

Med en af de mest slidstærke natursten er det oplagt at bruge granit på badeværelset eller i køkkenet. Den vulkanske bjergart er et fortrukket valg, fordi det samtidig tilfører et både eksklusivt og gennemført twist til enhver personlig indretning. Ikke to granitter er ens, og de funklende farver i hvid, grøn, blå, rød og sort giver et dynamisk spil, når du bruger naturmaterialet som bordplade.

Du kan få et overblik over vores udvalg af Natursten på vores webshop:

SE UDVALG HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key