• guld mosaikker

    MOSAIK

MOSAIK

Modig med mosaikker

Mosaikkerne er vendt tilbage til boligindretningen med storm. Uanset hvilket boligmagasin du åbner, vil du kunne se dekorative måder at bruge de små firkanter på i kreative farvekombinationer, som på et kort øjeblik kan forvandle en kedelig væg til at blive det mest iøjefaldende element i rummet.

Vi har været vilde med mosaikker i århundreder og har brugt det som et alternativ til at male en enkelt væg i hjemmet. Samtidig er mosaikker det ideelle valg, hvis sofabordet skal dekoreres, eller hvis brusenichen trænger til en opfriskende overhaling. Du kan også sagtens bruge mosaikker i samspil med et hvidt køkken, hvis rummet skal have et helt andet udtryk. Mulighederne er mange, og hos Bad og Fliser har vi et sortiment for enhver smag fra nogle af de bedste fabrikanter i Italien, Spanien, Tyrkiet og Asien.

Gå all-in

Få et kunstnerisk udtryk i dit hjem med mosaikker, hvis du kombinerer både farver og mønstre på kryds og tværs. Gå all-in, da det både skaber dynamik og blikfang i et ellers farveneutralt rum.

Er du ekstra modig, kan du også male en enkelt væg, som changerer med mosaikkerne i det valgte rum. Det binder din indretning sammen og giver følelsen af en vis form for gennemført atmosfære, hvis du samtidig stræber efter at finde puder, lamper, lysestager og andet boligtilbehør, der matcher.

En sikker farve

Er du ikke til mønstre og forskellige nuancer, kan du også gå med et stilrent look, hvor farvespillet er velovervejet og koordineret. Udvælg én slags mosaikker i den samme farve. Hvid kunne være et eksempel, det ofte kan virke rent, elegant og meget uskyldigt i sig selv.

Det enkelte udseende lægger op til, at du igennem dit valg af boligtilbehør og farver på væggen, kan lave et dominerende look, hvor du ikke holder dig tilbage med kontrastfarver og et kreativt materialemix.

Som alternativ kan du også vælge en mørk mosaik, hvis du går efter en mere eksklusiv og dyb indretning. Det kan ændre stemningen radikalt, og er derfor ideel at bruge i et mindre rum, hvor der skal skabes hygge og intimitet.

Dediker ét enkelt område

Har du forelsket dig i mosaikkernes dragende farvepalette, kan du også dedikere ét enkelt område, hvor du skejer ud. På den måde bliver de vilde farver ikke altoverskyggende i din indretning.

Det kunne blandt andet være i forbindelse med kogepladen, ved pejsen eller en halvvæg i opholdsstuen, hvilket skaber forandring og fryd til de klassiske, lyse overflader i en skandinavisk indretning.

Du kan se hele vores store udvalg af Mosaik på vores webshop:

SE UDVALG HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key