• INR air bademøbel med lædergreb

    ICONIC NORDIC ROOMS

ICONIC NORDIC ROOMS

Næste generations badeværelsesindretning

Nyskabende badeværelsesmøbler, skabt ud fra den nordiske designtradition – designet og produceret i Sverige.

Hos INR finder du rummelige badeværelsesmøbler, der kan modstå alt, produceret i højeste kvalitet og med et håndværk i detaljerne.

Iconic Nordic Rooms eller bare INR har flere gange vundet Red Dot design Award, senest med deres håndklædetørrer Bow og alle møbler har det prisvindende Grass skuffesystem som standard.

INR har tre møbelserier AIR, GRAND & VISKAN – alle med unikke udtryk og højskabe i samme design.

Giv dit møbel et personligt touch

Det der skiller producenter af badeværelsesmøbler af høj kvalitet er ofte muligheden for at tilpasse møblet, interiøret og de funktioner, der er vigtige i forhold til stil og behov.

Alle INR’s møbler kan du personliggøre ved at vælge en hvilken som helst NCS farve til dit møbel. Herudover kan du med de valgfrie greb, sætte prikken over i’et på dit badeværelsesmøbel, møblet ændrer karakter afhængigt af dit valg. INR har mange forskellige greb at vælge imellem i deres sortiment, inklusiv den grebsfri mulighed Push Tipmatic – markedets bedste push-open løsning med Grass-teknologi.

Sensorstyret belysning i og under møblet er en meget værdsat mulighed, der er både praktisk og pæn, ikke mindst om natten. En skjult stikkontakt i dit badeværelsesmøbel er også en funktionel mulighed, der giver dig mulighed for at have barbermaskinen eller tandbørsten til at oplade direkte i skuffen, godt skjult.

Med integrerede, trådløse højttalere i kommoden, kan du altid lytte til din yndlingsmusik mens du gør dig klar.

CARE LESS – 15 års garanti

Badeværelset er hjemmets mest udsatte rum grundet fugt og det er klart at badeværelsets interiør skal være i stand til at håndtere meget. INR arbejder ud for mantraet ”Care less” og er et udtryk for deres sortiment, hvor designet gør at du skal pleje møblet mindre og i stedet bruge tiden på noget sjovere end at være opmærksom og holde øje med badeværelset og ”care less” om hverdagens små uheld.

INR leverer en 15-års materiale og funktionsgaranti på alle deres baderumsmøbler, herunder skuffer, skabe, skinnesystemer og hængsler samt greb.

Alle INR badeværelsesmøbler er forseglet med TX Top Extreme ™,  – en patenteret lak fra INR som føles silkeagtigt under fingerspidserne og på samme tid er ekstremt holdbart og slagfast. Alle INR møbler er spraymalet med flere lag TX Top Extreme ™, som giver et indkapslet produkt helt uden samlinger, som kan modstå det hårde og våde badeværelsesmiljø over mange år samtidigt med at det ser godt ud. TX Top Extreme ™, er møbelmarkedets absolut mest holdbare overflade mod fugt og stød og leveres med 15 års garanti.

Soft-Close GRASS® VIONARO-skuffer garanterer en lydløs betjening, der holder i en evighed. Markedets bedste og mest holdbare skuffesystem fra Grass.

INR tænker på miljøet

Når INR designer og fremstiller deres produkter tager de altid hensyn til miljøet, det gør de ved at konstant stræbe efter at forbedre deres produkters miljøegenskaber og reducere klimapåvirkningen. De følger udviklingen og tager hensyn til materialevalg i design og produktionsprocessen og bruger kun materialer med lang holdbarhed.
INR bestræber sig på at udvikle bedre og mere bæredygtige løsninger fremover for at beskytte miljøet for denne og fremtidige generationer.

Bad & Fliser har eksklusiv ret til at sælge INR i Danmark – så kig endelig forbi et af vores showrooms