• brune havefliser

    HAVEFLISER

HAVEFLISER

Havefliser med blikfang

Så snart vejret viser sig fra sin bedste side, rykker vi danskere udenfor. Terrassen bliver taget i brug, og havens ekstra kvadratmeter er helt automatisk føjet til den generelle boligindretning. Udendørsarealet bliver prioriteret som aldrig før, hvor det er tid til at tage opholdsstuens stil med ud for at skabe en naturlig, rød tråd. Det kan både være i form af større møbler og lamper til tæpper, puder og fliser. For ikke nok med, at man nu tager hele møblementet og diverse småting med ud i haven, er der også kommet større og større fokus på terrassens udseende. Derfor er der hos Bad og Fliser også et væld af havefliser at vælge imellem i vores sortiment.

Lad dig inspirere af din seneste rejse sydpå, hvor du med garanti er stødt på flere, mønstrede og iøjefaldende fliser hos den lokale taverna. Du kan også gå med et mere klassisk valg, hvor du med en ensfarvet flise opnår et uforglemmeligt blikfang. Vær ikke bange for at vove dig ud i et farvestrejf, der nærmest summer af sol og sommer. Det både klæder og fremhæver årstidens planter og blomster.

Et vedligeholdelsesfrit pift

Skal terrassen have et nyt look? Ofte kan projekt synes stort, fordi der samtidig også følger timevis af vedligeholdes med – men nu er der gode nyheder på vej.

Med en keramisk haveflise kan du være sikker på, at de ikke forandrer sig over tid, ligesom de nemt kan tørres over med varmt vand, hvis der skulle komme alger eller pest. Fliserne tåler at blive højtryksrenset, ligesom du undgår at finde olien frem, når sommeren nærmer sig. Den keramiske haveflise er ekstremt holdbar, fordi den i sin fremstilling ikke er støbt – men derimod er brændt og presset.

Giv på den måde terrassen et vedligeholdelsesfrit pift i sommerens populære farver, der kan matche hynderne på havesættet og blomsterne i bedene.

Håndstøbt i Marrakech

De traditionelle, marrokanske fliser er i høj kurs med sine dekorative og legesyge mønstre. Fliserne tager os et øjeblik tilbage til Middelhavets susen og varmere himmelstrøg. Danske Villa Handmade med base i København forhandler de håndlavede cementfliser, hvis uperfekte look gør dem folkekære.

Pludselig bliver fliserne meget personlige og unikke, når der opstår en lille farveforskel, eller hvis mønstret ændrer sig en smule fra flise til flise. Der skal være plads til, at det er menneskehænder, der står bag hver enkelt flise, da det også er med til at gøre slutresultatet endnu mere charmerende. Fliserne fra Villa Handmade er fremstillet på en ny og patenteret måde, der nu også gør dem robuste nok til at modstå Skandinaviens skiftende vejrudsigter.

Lad dig inspirere af flisernes mange farver, brug dem sammen med havemøbler i flet eller bambus og hold dig ikke tilbage i plantecenteret, når der skal shoppes udendørsplanter– og blomster. Fliserne fås i en lang række forskellige farver og spiller godt sammen med en grundlæggende, nordisk indretning. De vil på et øjeblik få tankerne tilbage på en varm sommerdag i sydens sol.

Kunne du tænke dig at se vores udvalg, er du velkommen i vores showroom eller til at kontakt os:

KONTAKT OS HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key