• sanitet fra Globo

    GLOBO SANITET

GLOBO

Miljøet som omdrejningspunkt

Siden Ceramica Globo begyndte at drive virksomhed i 1980 med et gedigent, italiensk design for øje, har der været flere successer forbundet med deres historie. Det skyldes især, at den italienske virksomhed har haft et konstant fokus på at designe og producere sanitet til badeværelset i form af både toiletter, vaske, badekar, blandingsbatterier og diverse tilbehør, hvor der er taget højde for miljøet – og hos Globo sigtes der højt.

Efter flere forespørgsler fra kunderne er miljøet og en gennemgående bæredygtighed blevet omdrejningspunktet hos Ceramica Globo, som stræber efter et minimalt elforbrug og en konsekvent anvendelse af naturens ressourcer.

Samtidig er Ceramica Globo anerkendt for at sætte de ansattes forhold i høj kurs, hvilket gælder under hele processen af hvert eneste produkt. Her gennemgår alle medarbejdere et målrettet træningsforløb, så de er bekendte med firmaets miljøpolitik. Alt sammen noget, der i dag har gjort Ceramica Globo til en af de førende virksomheder indenfor badeværelsesindustrien.

En stor farvepalet

Ceramica Globo er blandt andet kendt for sine små, kugleformede håndvaske der kommer i en bred palet af farver. Fortythree-serien fra Globo har den mindste hængeskålsmodel (rimfree) på markedet i et minimalistisk design.

Fortythree-serien kommer i flere farver og kan hurtigt, let og på en enkelt måde tilføre gæstetoilettet eller et mindre badeværelse i en bylejlighed et eksklusivt udtryk. Generelt favner alle Ceramica Globos porcelænsprodukter en stor farvepalet.

I evig fornyelse

Hos Ceramica Globo ser man fremad. Med innovative øjne betragter firmaet stil, former, farver og den nyeste mode på nærmeste hold, ligesom de også altid fornyer sig i forhold til selve processen, produktionen og salget af deres produkter. Det kræver som oftest integration af flere, former for kompetencer. Lige fra design til teknik, fra materialevalg til logistik, og fra markedsføring til kontakten med kunderne, og det medfører en høj kvalitet.

Ceramica Globos produkter er resultatet af gode idéer, en fantastisk kreativitet og en gennemsyrede, faglig kompentence, der i den grad skaber troværdige, højteknologiske og meget stilfulde elementer til badeværelset. Både til den italienske boligindretning, men i særdeleshed også til den danske – og resten af Skandinavien.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key