• Geromin møbler til badeværelse

    GEROMIN BADERUMSMØBLER

    PRAKTISKE LØSNINGER I KVALITETS MATERIALER

GEROMIN

Skræddersy dit eget møbel

Hos Bad og Fliser er vi stolte af at have eksklusiv ret til at forhandle Geromins baderumsmøbler i Danmark. Alt kan lade sig gøre hos Geromin, som er en af de få, større fabrikker, der laver alt på mål. Du kan dermed skræddersy dit helt nye badeværelsesmøbel, som du drømmer om i forhold til størrelse og farve.

Lad dig inspirere af Geromins inspirerende univers, der gør det muligt at indrette dit badeværelse både personligt og tidløst – eller give det eksisterende en imponerende og kreativ overhaling. Desuden har Geromin med deres møbler til badeværelset haft fokus på høj kvalitet. Ligesom hvert møbel oser af italiensk design kombineret med funktionalitet og praktiske løsninger.

Stærk familietradition

Intet er overladt til tilfældighederne hos Geromin, hvis imponerende historie rækker langt tilbage. Den tager os med på en spændende rejse omkring en stærk familietradition, der stadig gennemgår en udvikling dag for dag. Det være sig både i forhold til produktions- og distributionssystemer og igennem forskning og banebrydende teknologier.

I kombination med nogle gode samarbejder, som på tværs af virksomheden har været med til at skabe et bredt og inspirerende sortiment, er vækstkurven og interessen for Geromin steget siden 1945, hvor det hele begyndte i det betagende Italien. Siden da er virksomheden ekspanderet og forhandles nu på store dele af det internationale marked. Geromin slår selv fast, at deres grundlæggende og mangeårige erfaring er grunden til deres succes sammen med en effektiv kundeservice og solide salgsstrategier.

Italiens bedste råvarer

Til produktionen skal ekspertisen fra medarbejderne være i top, og det gør det italienske firma især ved at motivere og inspirere de ansatte, så de for alvor føler sig som en del af successen. På samme måde bliver der også holdt et skarpt øje med produktionen, hvor Geromin foretrækker at gøre brug af Italiens bedste råvarer i arbejdet med at producere de mest æstetiske produkter til deres kunder over hele verden.

Men hvordan får man som italiensk virksomhed kommunikerede sit budskab ud til så stor en kontaktflade? Geromin gør sig hver dag umage, når de planlægger og udfolder en større og gennemført kommunikationsstrategi, der har til formål at holde alle deres kunder opdateret med nyheder, der involverer alle typer medier. Udover at kunne finde frem til virksomheden via deres hjemmeside, i pressen og på TV i hjemlandet, er deres mange tiltag og reklamekampagner en stor del af deres identitet, som de formidler gennem diverse sociale medier til både nationale, internationale, nuværende og kommende kunder.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key