• Galassia Meg11 vask og baderumsmøbel

    GALASSIA

    STILFULDT ITALIENSK DESIGN

GALASSIA

Italiensk match med nordens stil

Galassia er et italiensk design, der passer til den nordiske stil og det skandinaviske marked. Især Dreamserien er en af Galassias frontløbere med sit tynde og minimalistiske porcelæn, der fås i mange farver. Blandt andet en mat hvid, som indenfor en moderne boligindretning er det nye sort på badeværelset.

De gode traditioner

Galassia startede op i 1980 i byen Corchiano, som er en større by beliggende nord for Rom i Italien. Området er kendt for at være det sjette århundredes kernepunkt, når det kommer til produktion af keramik. Flere arkæologiske fund viser, at de keramiske produkter, som blev produceret i Corchiano, var i skarp konkurrence med de kendte, klassiske ting i keramik fra det gamle Grækenland.

På den måde værner man om de gode traditioner hos Galassia, som altid stræber efter en stabil vækst. Ikke kun, når snakken falder på virksomhedens omsætning – men mest, når det kommer til deres keramiske produkters design og måde at sælge dem på. Af samme grund har Galassia også valgt at samarbejde med anerkendte producenter og designere i både ind- og udland. Her kan blandt andet nævnes Romano Adolini, King & Miranda Design og David L. Dolcini.

Hos Galassia mener de selv, at det er takket været dem, at virksomhedens image og ansigt udadtil er blevet udviklet og styrket, ligesom de har fået skabt en bemærkelsesværdig tendens, der både tilgodeser tidens allermest populære stilarter og trends. Med god grund gør det Galassia til en af de mest anerkendte og sete virksomheder indenfor verdenen af muligheder til badeværelset.

I rivende udvikling

Fra den spæde start i 1980 og frem til i dag har Galassia udviklet sig med lynets hast. De har til huse i et område med 37.000 kvadratmeter, hvor der blandt andet er to produktionsanlæg, som har en kapacitet til at producere hele 450.000 stk. hvert år.

Galassia er stolte af at blive værdsat for deres arbejde i både Italien og udlandet. Flere kunder synes godt om deres måde at anvende den nyeste teknologi på, ligesom Galassia gør alt for at tilgodese både den kræsne og beslutsomme kunde.

I sortimentet finder du typisk noget for enhver smag. Det sørger de ca. 70 medarbejdere for. De arbejder for virksomheden i Corchiano, hvor der blandt andet produceres håndvaske til køkkenet og badeværelset. Galassia har også en fabrik i Rom, hvor 80 italienere har sin daglige gang. Her producerer de toiletter og bideter.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key