• badeværelse indrettet med Duravit DuraStyle

    DURAVIT

    SANITET & BADERUMSMØBLER

DURAVIT

Designet til nordiske hjem

Sammen med to designere har Duravit lavet et enestående samarbejde, når det kommer til funktionalitet og design. Danske Cecilie Manz står bag serien Luv, som gør sig bemærket med sin nordiske, tidsløse og elegante stil, der har fokus på de bløde former.

Ligeledes har Phillipe Starck designet serien ME by Starck, som har fremtryllet en æstetisk designlinje med badeværelsesskabe, der indeholder vask, kar, toiletter og bideter. Med et produkt fra ME by Starck er du sikker på, at det passer ind i din personlige indretning, da serien er designet til at kunne passer ind i ethvert nordisk hjem.

Fokus på bæredygtige materialer

Duravit tager ansvar og lytter. Også når det kommer til bæredygtighed. Med et konstant fokus på bæredygtige materialer, som kan spores helt tilbage til 8000 f.Kr., fremstiller Duravit stadig den dag i dag sanitetsprodukter i keramik af ler, kaolin, feldspat og kvarts, som alt sammen er naturlige stoffer. På den måde kan Duravit give dig en garanti for, at du får et både funktionelt og holdbart produkt, uanset hvad du vælger i deres sortiment.

Sammen med Tysklands største naturpark, Schwarzwald, har Duravit et nært samarbejde som sponsor for det imponerende naturreservat. Hos Duravit gør man en stor indsats for at passe på miljøet – især ved at beskytte jordens grundlæggende elementer som luft, jord og vand. Det bliver realiseret ved hjælp af en proces, som tager udgangspunkt i en ressourcebesparende fremstillingsmetode, hvilket også har kastet flere anerkendelser af sig.

Klap på skulderen

Officielt har Duravit vundet et hav af designpriser. Ligesom de har fået en certificering for at engagere sig i miljøet i overstemmelse med ISO 14001, og det er ikke det eneste klap på den tyske virksomheds skuldre. Løbende modtager Duravit også mange internationale designpriser, fordi netop designet er blevet et af Duravits store kendetegn, siden fabrikkens døre blev åbnet i 1817. Ligesom Duravits designere ofte bliver hædret for deres måde at tilgodese et godt design på uden at glemme det praktiske og funktionelle. Og den rejse bliver du som Duravits kunde taget med på, når du inviteres til en snak om behov og ønsker.

Et kendt navn på verdenskortet

Tilbage i 1817 besluttede Georg Friedrich Horn at bygge en fabrik i den tyske by Hornberg med ét enkelt formål. Han ville fremstille porcelæn, og i 1956 havde den tyske fabrik udviklet sig i sådan en grad, at der nu også blev produceret sanitære keramik.

Det gav muligheder og var også startskuddet til virksomhedens store succes i dag, hvor de høje krav til funktionalitet og design spiller godt sammen med kvalitet og et godt, solidt håndværk. På samme tid i 1956 fik Georg Friedrich Horns firma navnet Duravit, som på ganske kort tid skulle blive et kendt navn på verdenskortet. I dag har Duravit hele 10 produktionsanlæg og 5.000 medarbejdere fordelt over mange lande i hele verden.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key