• Dornbracht symetrics håndvaskarmatur

    DORNBRACHT

    ÆSTETIK, DESIGN & FUNKTIONALITET

DORNBRACHT

Mest eksklusive armaturer

I dag er den tyske virksomhed den førende på markedet, når det gælder de mest eksklusive armaturer med Helmut Dornbrachts sønner, Andreas og Matthias, i førersædet.

De to efterfølgere sørger hele tiden for at følge med tiden og udviklingen på badeværelset. Både fra 50’erne, hvor baderummet mange steder blev et seperat rum til 60’erne og 70’erne, hvor der kom brusere med termostat og håndvaske med etgrebs batteri.

Smilene bredte sig for hver gang, at Dornbracht lancerede et nyt og innovativt produkt på markedet – men kunderne elskede det. Også i begyndelsen af 90’erne, hvor Dornbracht endnu engang var på forkant. De lancerede nu togrebs armaturet, Tara, som skulle vise sig at blive en designklassiker, som den dag i dag stadig bliver kopieret igen og igen – og igen.

Design fra et lille skur

Skruer man tiden 60 år tilbage og tager en gåtur i Iserlohns gader, vil man møde den dengang 57-årige tysker, Aloys F. Dornbracht, som er på vej hjem fra arbejde for at holde fyraften. Men ikke for at holde fri og slappe af. Sammen med sønnen Helmut blev det til mange, lange, mørke timer i et gammelt skur, fordi de gik med drømmen om at starte deres egen virksomhed, og for hver aften nærmede de sig målet mere og mere.

Ved filebænken fik de designet et armatur i høj kvalitet med udtrækstud. Hårdt arbejde og en tro på, at tingene lykkedes, har altid været drivkraften hos Dornbracht og medvirkende til virksomhedens mange succesrige historier. Helt tilbage fra tiden i skuret og frem til i dag.

Dornbrachts tyske design blev i begyndelsen solgt til forhandlere i Köln fra Aloys F. Dornbrachts kuffert, når han i beskedne rammer tog afsted for at sælge sit produkt. På ganske kort tid kunne han ikke nøjes med kun en enkelt kuffert, for efter få år producerede Dornbracht 40.000 styk hver måned.

Tyskproduceret i 60 år

Den mellemstore familievirksomhed, som nu har overlevet tre generationer har med sin måde at præge arkitekturen og funktionaliteten på i boligindretningen vundet adskillige, internationale priser.

Dornbracht holder stadig til i Iserlohn, hvor det hele begyndte, men der er sket meget, siden Aloys F. Dornbracht gik hjem fra arbejde for at knokle videre i skuret med sin søn. Dornbracht producerer stadig sine produkter indenfor Tysklands grænser som dengang for 60 år siden, hvilket er enestående inden for VVS-branchen i dag.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key