• Dansani Calidris

    DANSANI BADERUMSMØBLER

    DANSK DESIGN, FUNKTIONALITET & ENKELHED

DANSANI

Kreativiteten kan få frit spil

Ingenting er, “som vi plejer” hos Dansani, der sælger baderumsmøbler og har fokus på dansk design. Der er plads til forandring og nye tiltag, ligesom der altid er en positiv tilgang, som afspejler sig i både kollegaer, kunder og leverandører. Problemer er ikke til besvær. De ses som en spændende udfordring, der skal løses, skabe arbejdsglæde og gode resultater til slut, hvilket for Dansani selvfølgelig omhandler badeværelset. Boligens vigtigste rum. I hvert fald hvis du spørger det danske firma. Vi bruger så meget tid på badeværelsets kvadratmeter, at rummet også bør blive taget godt om.

Hos Dansani er der fokus på individualitet og det personlige aspekt, når vi indretter vores badeværelse. Derfor vil du som kunde også altid blive mødt med et bredt sortiment, så der er mulighed for, at kreativiteten kan få frit spil, uanset hvem du er, og hvordan dit badeværelse ser ud.

Mennesker er forskellige, og det skinner igennem hos Dansani, hvor du kan få smukke og stilrene løsninger, der går hånd i hånd med et godt håndværk, funktionalitet og nogle sikre designtraditioner. Især Luna-serien er med sit modulære møbelsystem kendt for sine uendelige kombinationsmuligheder, når det kommer til vaske, spejle, skabe og tilbehør. Her kan din indre designer roligt slå sig løs, når Dansani tilbyder møbler til badeværelset på faste eller individuelle mål.

Nyt kapitel til dansk designhistorie

Dansani har respekt for naturen og de materialer, som de bruger i hvert enkelt produkt. For Dansani er det vigtigt at gøre sig umage for at finde en fin, diskret balance mellem form og funktion, ligesom de samtidig stræber efter at kunne bidrage med endnu et kapitel til den danske designhistorie, hvor snakken gerne skulle falde på bæredygtighed.

Badeværelset er et belastet rum, når det kommer til energiforbruget, og derfor slår Dansani også på at få set nærmere på det ressourcespild, der måtte opstå. Netop for at kunne leve mere bæredygtigt og dermed passe bedre på vores miljø. Samtidig betyder bæredygtighed også et konstant fokus på arbejdsmiljøet i virksomheden – men også uden for virksomhedens egne rammer, da der også er et tæt samarbejde til leverandørerne. De skal leve op til Dansanis standarder, og derfor bliver de også nøje udvalgt, inden de kan gå i gang med at producere et produkt for Thomas Bjerrum og hans medarbejdere.

Fra 1 til 200 medarbejdere

I 1983 dannede Thomas Bjerrum enkeltmandsvirksomheden, Dansani, med kun én medarbejder og et beskedent areal på 14 kvadratmeter til at udvikle og fremstille produktionen af baderumsmøbler på. Kun et år efter var der efterhånden mange, der kendte til firmaet, efterspørgslen steg, og Thomas Bjerrum rykkede fra de 14 kvadratmeter til større lokaler.

Udviklingen er gået hurtigt, og i dag har Dansani datterselskaber i Holland, Tyskland, Sverige, Norge og England, ligesom de eksporterer deres produkter til over 20 forskellige, europæiske lande. Samtidig er virksomheden gået fra kun en enkelt medarbejder til i dag at være mere end 200 folk med designstudie i København, hvor blandt andet designere og arkitekter er samlet.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key