• Rosenborg vask og Bergen møbel fra Copenhagen Bath

    COPENHAGEN BATH

    STILFULDE BADERUMSMØBLER

COPENHAGEN BATH

Dansk design i topklasse

Er du på udkig efter dansk design, et badekar, den mest moderne håndvask og de nyeste badeværelsesmøbler? Hos Copenhagen Bath bliver alle tre ting forhandlet med en god balance mellem funktion og den sikre stil. Vores badeværelse skal summe af velvære og ren nydelse, hvis du spørger Copenhagen Bath.

Derfor slår de et slag for et nutidigt og unikt dansk design, imens de har et skarpt øje til prisen på hvert enkelt produkt. Du vil derfor opleve en fast lav pris, når du handler produkter fra Copenhagen Bath, som importerer de vigtigste ting til badeværelset. Ligesom de selv fører lager på hele sortimentet.

De er på den måde herre over, hvordan kvaliteten skal være, når du som kunde for eksempel modtager dit nye badekar eller håndvask i massiv komposit til byggeprojektet. Og kvaliteten skal være i absolut topklasse. Det sikrer Copenhagen Bath sig blandt andet ved kun at arbejde sammen med de største og mest anerkendte leverandører på markedet, hvilket også betyder, at du kan få fremstillet en bordplade eller håndvask lige efter dine ønsker og behov.

Slip fantasien løs på special mål

Går du med et specielt look i tankerne, eller er der en designer gemt i dig, så kan du roligt slippe fantasien løs, da stort set alle håndvaske, som forhandles hos Copenhagen Bath, kan bestilles på specielle mål i lige den farve, som du ønsker.

For eksempel kan du med Acovi® designe et badeværelsesmøbel, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med hverken former eller flader. Materialet kan tilpasses, ligesom det er fri for porer og modstår stænkvand. Acovi® er derfor ideel at bruge til både skabe, hylder, håndvaske eller til dit kommende badekar.

Rummet i balance

Alt kan lade sig gøre, når du skal i gang med at indrette et af de vigtigste rum i boligen, hvor fred og rolige omgivelser er det altoverskyggende omdrejningspunkt. Af samme årsag er det ikke kun funktionaliteten, der er i fokus hos Copenhagen Bath.

For at kunne leve op til et rum i balance, skal man have et godt design for øje, så derfor sigter det danske firma især efter de klassiske, skandinaviske former og materialer – og med Mikal Harrsen i spidsen lykkes det på fineste vis.

Mikal Harrsen arbejder som industriel designer og står bag Scandinavian Suite, som er et af sortimenterne hos Copenhagen, hvor han arbejder meget dedikeret med den minimalistiske designtradition, som vi kender i Norden. Især det klare og rene look er bare nogle af designerens nøgleord i sit arbejde og for Copenhagen Bath i det hele taget.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key