• KUMA Zura bordplade med vask i hvid rector

    BORDPLADER

BORDPLADER

Få en bordplade, der passer

Er du på udkig efter en ny bordplade til køkkenet eller badeværelset? Vi er glade for, at du viser interesse for Bad & Fliser og tænker, at vi måske kan hjælpe dig. Det kan og vil vi, for vi ved, at det til tider kan være en stor verden at balancere rundt i. Derfor glæder vi os til, at vi sammen finder den helt rigtige bordplade til dig.

Hos Bad & Fliser har vi ikke et standardsortiment, fordi vi blandt andet er forhandler af KUMA (Rector, graphalit), Corian og Consentino (Silestone, dekton), som kan leverer bordplader på skræddersyet mål – og her kan alt lade sig gøre. Vi har et stort udvalg af forskellige og anderledes materialer. På den måde er vi sikre på at kunne finde en bordplade, der passer ind i netop dit personlige køkken eller badeværelse. For det skal passe. Det sørger vi for.

Du kan se et stort udvalg af vores bordplader på webshoppen.

SE UDVALG HER  

ALL RISK – opmåling, levering og montering

Vi tilbyder en løsning, som vi kalder ‘ALL RISK’. Så snart, at du har udvalgt din nye bordplade, kan du trygt overlade ansvaret til os. Nu står vi for resten, hvor vi som det første sender bestillingen videre til vores leverandør, der herefter kommer på besøg og opmåler dit rum. Det gør vi, så vi ved, at tallene stemmer overens med din bestilling. Når bordpladen er klar, bliver den leveret og monteret hos dig. Hvis målene mod forventning ikke skulle passe, udbedrer vi skaden uden beregning.

Du kan tilkøbe ALL RISK til alle vores bordpladeløsninger fra 8380,-.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key