• 60x60 beton gulvflise med struktur

    BETONFLISER

BETON

Urbane undertoner med beton

På bare få år er det rå betonlook rykket længere og længere ind på matriklen hos os danskere. Råt er godt, og det ses tydeligt, når vi trækker de mest rustikke detaljer fra industriens verden ind i vores hjem. For ikke nok med, at det urbane beton både er hipt og med til at give kant til boligen indendøre, er det også slidstærkt, praktisk, holdbart og nemt at rengøre.

Men hvordan bliver det populære betonlook en del af din personlige boligindretning? Hvordan integrerer man det hårde materiale i vores hjem, som helst skal ose af en gennemsyrede hygge? Lad betonen indgå i køkkenet, på badeværelset eller i stuen i form af en moderne fliseløsning.

Det er kun fantasien, der sætter grænser – også når du skal udvælge det helt rette rum.

Én væg i fokus

Bryd med et lyst udseende og giv et klassisk, hvidt køkken en ny dynamik med en enkelt væg i beton. Det både fremhæver detaljerne på køkkenet og understreger de lyse overflader, ligesom den industrielle væg i beton kan tilføre varme til de hvide elementer. Husk også, at det rå beton med sin klassiske, grå farveskala er en god base, hvis du ønsker at tilføje et par enkelte farvestrejf til kvadratmeterne i køkkenet.

Bad med beton

Ikke nok med at du opnår en ekstravagant stil i din indretning med et skarpt betonlook, får du også tilført hygge og kant til dine boligkvadratmeter. Vær derfor ikke bange for at bruge det rustikke materiale på både gulv og vægge. Det egner sig især godt til badeværelset, fordi materialet er nemt at tørre over, ligesom du hurtigt kan forære et lille rum et strømlinet udtryk med beton fra første øjekast. Tilføj en håndfuld grønne planter til indretningen på badeværelset for at opnå et botanisk og iøjefaldende modspil til betonens urbane udtryk.

Opgør med trægulvet

Skab den helt rigtige atmosfære i stuen med et gulv i beton og gør på den måde op med det traditionelle trægulv. For det er netop atmosfæren, som opstår med beton, der kan være med til at skabe en karakteristisk kontrast til den skandinaviske boligindretning, når vi sammensætter det gråtonede look med både lyse træsorter, sarte pasteller, grønne planter og bløde tekstiler. Vær derfor ikke bange for, at du med et gulv i beton skal udskifte dine eksisterende møbler og diverse boligtilbehør. Du kan sagtens lade både loppefund, designklassikere og betydningsfulde arvestykker stå på sin faste plads for at understrege en stilsikker – men også personlig boligindretning.

Vi du se eller høre mere omkring vores Beton udvalg, så kontakt os

KONTAKT OS HER  

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key