• arche håndvaskarmatur

    3M ARMATURER

    ITALIENSK INNOVATIVT DESIGN

3M

Italiensk produktion

Med sit hovedfokus på armaturer har 3M igennem fire årtier opretholdt sin evne til løbende at skabe et misundelsesværdigt, italiensk design med fokus på bæredygtighed. Her spænder de mange armaturer lige fra de traditionelle til mere innovative af slagsen, ligesom firmaets upåklagelige service med 15 års garanti på alle produkter stadig blomstrer.

Hos 3M har det høj prioritet, at leverandørerne bliver nøje udvalgt, og at de helst skal have til huse i Italien samtidig med, at 80% af produktionen bliver udført på virksomhedens egen matrikel. 3M forklarer det selv med, at de helt bevidst lader produktionen være fremstillet nationalt, fordi de på den måde bedst kan opfylde kundernes største ønsker og behov.

Vinder af prestigefyldt konkurrence

I dag har Treemme Rubinetterie vundet flere designpriser og er særligt stolte af at være vinder af den prestigefyldte konkurrence, The Design Plus, som bliver afholdt af the German Design Council i forbindelse med den internationale messe ISH i Frankfurt.

Vinderen bliver fundet blandt de virksomheder, som har et særligt innovativt, miljøvenligt og bæredygtigt design. Dommerkomiteen består af kendte personligheder fra den tyske designverden. Her har 3M populære armaturserie, PHILO SHOWER, især været i høj kurs for sin nemme måde at blive betjent på, dens lange levetid og evnen til at kunne reducere vandforbruget.

Ikke nok med, at 3M’s produkter er både praktiske og funktionelle, så evner firmaet også hver gang at fremtrylle et ultramoderne design, der rammer både de minimalistiske og klassiske undertoner, uanset om man som kunde vælger et gulvmonteret eller vægmonteret armatur. Den italienske designvirksomhed henvender sig altså til en bred målgruppe, uanset om du er på udkig efter et unikt, funktionelt eller bæredygtigt armatur indenfor den skandinaviske boligindretning.

Uden for landets grænser

Vi skal helt tilbage til 1968, før de tre grundlæggere Renato Michelangioli, Armando Medina og Guido Mencarelli grundlagde virksomheden, som dengang hed Rubinetterie Toscane 3M med tre, gode grunde. “Rubinetterie” betyder armatur på italiensk. Virksomheden begyndte sin tid i Toscana, ligesom de tre grundlæggeres efternavne er underforstået i “3M”.

Da dørene blev slået op for første gang, var det til et lille, praktisk værksted, hvor der både blev støbt, poleret, efterbehandlet og monteret, men Rubinetterie Toscane 3M udviklede sig hurtigt på grund af deres omhyggelige tilgang til både kvalitet og den bedste kundeservice. Senere skiftede det anerkendte firma navn til Rubinetterie 3M, hvor Toscane blev udeladt, og i dag er navnet kortet ned til 3M for at understrege, at firmaet ikke kun figurerer i Italien, men også uden for landets grænser.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key